Csajos hardverek nőnapra

Rózsaszín billentyűzet

Mielőtt azt hinnénk, hogy a számítógépes kiegészítők gyártói maradian megragadtak a fekete és fehér színeknél, vagy az unalmas műanyagnál, megmutatjuk, hogy valójában a világ sokkal színesebb. Kifejezetten hölgyek számára készült hardvereket mutatunk be, ezzel kívánva boldog nőnapot hölgy olvasóink számára!

Kezdjük mindjárt egy gyönyörű darabbal, ami nem más, mint egy ragyogó gyöngyökkel kirakott, pink színben pompázó egér. Ideális ajándék nőnapra!

 

Gyémántokkal kirakott egér

A jól kiválasztott egérhez megfelelő billentyűzet is dukál. Ezzel a jól elkapott színvilágú darabbal garantáltan leveheted kedvesedet a lábáról! (Egyúttal több időt tudtok együtt a gép előtt tölteni…)

Rózsaszín billentyűzet

A tökéletes meglepetés hölgyeknek a fülbevaló. Az már csak hab a tortán, hogy ez az ékszer egy mozdulattal USB-s pendrive-vá alakítható, így a kedves bárhová magával tudja vinni kedvenc képeit, filmjeit vagy zenéit. Nem utolsó sorban remek eszköz, ha titokban adatokat akarunk lopni valahonnan. 🙂

Fülbevaló pendrive

A plüss, különösképpen annak rózsaszín változata minden női szívet megdobogtat. Miért ne borítanánk be kedvesünk monitorát ezzel a pihe-puha anyaggal?

Plüss monitor

Laptop vásárlásán gondolkodsz? Ne engedd, hogy az unalmas szürke, fekete vagy fehér színek elsodorjanak. Hölgyek számára ideális választás lehet a lilás, vagy rózsaszín színben tündöklő számítógép.

Rózsaszín laptop

Természetesen azoknak sem kell elkeseredniük, akik laptop helyett inkább asztali gépet keresnek. A választék itt is kielégítő, a gyártók fantáziája pedig meglehetősen széles palettán mozog, így születhetnek az alábbi masinához hasonló, könnyfakasztóan szép darabok:

Rózaszín asztali számítógép

Akármelyiket is választjuk, ne feledjük, hogy a nők nélkül nem lennénk azok, akik vagyunk. Ők is megérdemlik a törődést, a kedvességet, a csoki és a virág mellett pedig a rózsaszín hardvereket. 🙂

Az 1 percinfó stábja boldog nőnapot kíván minden kedves hölgy olvasójának! 

HIRDETÉS